JAGTMIDDAG
PÅ SØLYST

 

Efteråret er tiden for jagtsæsonen og dermed også for de mindre såvel som de større jagtselskaber. På Sølyst er der mulighed for at fuldende dagens jagt med en udsøgt frokost eller middag i historiske rammer med værtskab og gastronomi i højsædet.

 

Image_indhold_stor31
Image_indhold_stor16

jagtmiddag

 

Det er muligt at medbringe dagens bytte, hvor en Jägermeister eller øl kan nydes, mens byttet bliver flået og gjort klar til aftenens middag. Sølysts kokke tilbereder og kreerer jagtmiddagen, som gæsterne senere på aftenen kan nyde.

En anden og mere klassisk mulighed er, at gæsterne efter en god jagtdag kommer til Sølyst og nyder en gourmet jagtmiddag og lader byttet blive hjemme. Uanset om der skydes noget på jagten eller ej, er der en smagfuld jagtmiddag i vente.

DEN GODE
MIDDAG

 

Sølysts køkkenteam ledes af Sylvester Andersen, der både har erfaring fra Michelin restauranter i ind- og udland. Der er dermed en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige i vente.

På Sølyst gør vi en dyd ud af at skræddersy enhver jagtmiddag, så lad os endelig vide, hvordan dagens program og ønsker er, så finder vi den bedste løsning sammen.

Kontakt os for at få en fremvisning af huset, historien, lokalerne og ikke mindst parken og udsigten.

 

Image_indhold_03