KONFIRMATION
PÅ SØLYST

 

På Sølyst kan konfirmationen holdes i smukke og stemningsfulde rammer med det højeste niveau af personlig service og opmærksomhed. Sølyst er smukt beliggende i Klampenborg og er omgivet af en stor park med udsigt til Øresund. Det giver fantastiske muligheder for, at der kan leges i parken, skydes på Den Kongelige Skydebane, laves snobrød og ristes skumfiduser ved grillhuset eller nydes en kølig drink på terrassen med venner og familie.

Image_indhold_stor24
Link_image2

PLANLAGT TIL
MINDSTE DETALJE

 

Vi tager imod gæsterne på den røde løber og byder på velkomstdrink, inden der gonges til bord. Vi samarbejder med Holly Flower, der kan stå for det smukkeste bord til pigerne eller det mere rustikke look til drengene. Menuen tilberedes af nogle af Danmarks dygtigste kokke, der har erfaringer fra Michelin-restauranter fra ind- og udland, og menuen tilpasses, så konfirmanden får sin yndlingsmenu. Tjenerstaben sørger for, at alt forløber perfekt, så man som gæst blot skal læne sig tilbage og nyde dagen.

 

DET GODE
VÆRTSKAB

 

Vi værner om de klassiske gamle dyder og gør en ære i, at vores gæster får lige præcis den dag, de ønsker. Som gæst på Sølyst kan man derfor forvente det højeste niveau af personlig service og opmærksomhed, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Vi gør en dyd ud af at skræddersy ethvert arrangement og planlægger ned til mindste detalje. For det er netop de små uforudsete detaljer, der gør hele forskellen, og som er med til at give den helt særlige selskabsoplevelse, Sølyst er kendt for. Blot lad os vide, hvad jeres ønsker er, så gør vi vores ypperste for at skabe en uforglemmelig dag!

Image_indhold_11
Image_indhold_stor3

KONFIRMANDEN I CENTRUM

 

Vi skræddersyer dagen ned til mindste detalje, så blot lad os vide, hvad ønskerne er, så gør vi vores ypperste for, at konfirmanden får den dag han eller hun drømmer om.