FIRMA FESTER

 

Sølyst har gennem generationer skabt smukke og stemningsfulde rammer for selskaber og firmafester. Alt lige fra konferencer, events, bestyrelsesmøder og jubilæum, er blevet fejret med manér og udsigt til Øresund blå bølger.

På Sølyst har vi respekt for de gamle dyder, vi gør os umage for at dække det smukkeste bord. Vores stab inkluderer de dygtigste fagfolk i branchen og har den ypperste fornemmelse for værtskab med det højeste niveau af personlig opmærksomhed.

Image_indhold_stor11
Image_indhold_stor20

PLANLAGT TIL
MINDSTE DETALJE

 

Vi planlægger ethvert selskab ned til mindste detalje, for det er netop de små detaljer, der gør hele forskellen. Vi samarbejder med fotografer, underholdning, DJ´s og bands, og sørger for at koordinere dagen fra start til slut.

Modtag gæster til champagne og bliv betaget af udsigten til parken og Øresund. Nyd en gourmetmenu fra nogle af Danmarks dygtigste kokke efterfulgt af kaffe og avec i de tilstødende saloner og slut af med fest til den lyse morgen.

Vi kan både dække helt traditionelt op i Sølysts store Festsal med plads til 148 gæster, eller i de smukke saloner med plads til 60 gæster. Rammerne kan både være intime og ekstravagante. Blot lad os vide, hvad ønskerne er, så gør vi vores ypperste for at imødekomme dem.

DET GODE
VÆRTSKAB

 

Vi værner om de klassiske gamle dyder og gør en ære i, at vores gæster får lige præcis den dag, de ønsker. Som gæst på Sølyst kan man derfor forvente det højeste niveau af personlig service og opmærksomhed, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Vi gør en dyd ud af at skræddersy ethvert arrangement og planlægger ned til mindste detalje. For det er netop de små uforudsete detaljer, der gør hele forskellen, og som er med til at give den helt særlige selskabsoplevelse, Sølyst er kendt for. Blot lad os vide, hvad jeres ønsker er, så gør vi vores ypperste for at skabe en uforglemmelig dag!

Image_indhold_11
Image_indhold_06

vinkælderen

 

”Verden er vores vinkælder” og i tæt samarbejde med mange leverandører, formår vi at tilbyde en stor diversitet i alle vores vine.

Vores lager er ikke stort, men der gemmer sig altid gode årgange, som sikkert passer til jeres næste fest.

Det der ikke findes, vil vi gøre vores ypperste for at finde.

Vi glæder os til at blive udfordret på netop dine ønsker.