SELSKABER
PÅ SØLYST

 

På Sølyst har vi kun én mission, og det er at få vores gæster til at holde lige så meget af Sølyst, som vi selv gør. Derfor er Sølysts kokke kompromisløse, når det gælder råvarerne, og selvom vores tjenerstab dækker borde med målestok som i gamle dage, går de aldrig på kompromis med, at alle uanset anledning, skal føle sig hjertelig velkommen.

Sølyst er et unikt hus med en fantastisk havudsigt, men det er meget mere end det. Det er rammerne for et hold af mennesker, der er passioneret omkring personlig service. Det betyder, at vi alle er dedikerede til at gøre hele oplevelsen – både før, under og efter festen – så afslappet, perfekt og uforglemmelig som overhovedet muligt.

Image_indhold_12

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG HOLD DIG OPDATERET PÅ VORES ARRANGEMENTER PÅ SØLYST

Tilmeld sølyst nyhedsbrev

DET GODE
VÆRTSKAB

 

Det første der møder gæsterne, er den hvide klassiske palæbygning med den røde løber. Vi tager imod i Konge Hall ́en, hvor blandt andet Thomas Kluge har portrætteret Høje broder H.K.H. Prins Henrik. Vi byder velkommen og tager imod overtøjet, inden der bydes på en velkomstdrink. Det er oplagt at nyde velkomsten i Havestuen med direkte udgang til terrassen og den betagende udsigt til parken og Øresund.

Image_indhold_11
Image_indhold_stor10

SKYDNING

 

Sølyst huser Den Kongelige Skydebane, og denne kan benyttes under reception, konference eller andet selskab. Skydningen foregår med en salonriffel under vejledning af en skydeinstruktør.

Ønsker du at der konkurreres på point, vil skydeinstruktøren kunne udnævne vinderen/vinderne.
Uanset vind og vejr er gæsterne altid i tørvejr, da der skydes fra Pergolaen med udsigt til parken. Skydning varer typisk mellem 1 – 2 timer.

Kontakt os for pris og yderligere info.

 

Viden OG erfaring giver den bedste fest

 

Vi deler gerne vores erfaring med at holde den bedste fest. Sølyst har gennem generationer skabt smukke og stemningsfulde rammer for alt fra jubilæer, fødselsdage, konfirmationer til firmafester. Alle bliver fejret med maner på Sølyst.

Derfor kan man altid regne med at være i trygge hænder, og blive guidet igennem en aften i rette tempo og altid med et smil. Det er en vigtig og stor opgave at holde en fest, og vi ønsker kun at dele vores lange erfaring med dig og dine gæster, så netop din næste fest bliver en succes.

Image_indhold_stor5