Businessmøder
og konferencer

Sølysts rammer forpligter. Igennem de seneste 300 år har der været møder om alt lige fra statsbankerot til kunststøtte. Vi nyfortolker vores arv og tilbyder møder og konferencer i eksklusive historiske rammer, hvor gastronomi, diskretion og værtskab er i højsædet.

Sølyst har igennem de senere år gennemgået en nænsom renovering med respekt for husets traditioner og arv og fremstår i dag nyrenoveret med moderne mødefaciliteter. Vi tilbyder alt lige fra bestyrelsesmøder, morgenmøder og heldagsmøder til store konferencer for op til 148 gæster. Alle møder og konferencer skræddersys ned til mindste detalje.

 

Image_indhold_stor1

Businessmøde

Image_indhold_stor9

Møder på Sølyst indeholder altid skøn forplejning og vi tilpasser dagen til jeres program, så I får mest muligt udbytte ud af dagen hvad enten det er formiddagsmøder, halvdags- eller heldagsmøder.

Privat
businessmøde

 

Med en beliggenhed blot 15 minutter nord for København, er Sølyst både tæt på og i en verden helt for sig. Som gæst mærker man tydeligt historiens vingesus, når man bevæger sig rundt blandt malerier.

På vores 1. sal har vi etableret små intime mødelokaler med samme historiske omgivelser, hvor der er mulighed for at holde en til en møder eller møde med den tætteste ledergruppe.

top_billede_01

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG HOLD DIG OPDATERET PÅ VORES ARRANGEMENTER PÅ SØLYST

Tilmeld sølyst nyhedsbrev

Bestyrelsesmøde

Image_indhold_stor3

I al diskretion kan du holde dit bestyrelsesmøde i et tilpasset lokale, hvor vi planlægger dagen efter din agenda.
Du bestemmer selv, om mødet skal indeholde frokost, middag eller blot en kop formiddagskaffe med en hjemmebagt croissant.

Image_indhold_08

Konferencer

På Sølyst kan du afholde din konference med op til 148 deltagere. Salen kan stilles op i stolerækker eller runde borde, mens kaffen og øvrige pauser serveres ude i salonerne.

Står du og din virksomhed og mangler et sted til den årlige generalforsamling med tilhørende middag, så kontakt os endelig, så vi kan tale mulighederne igennem.

I salen er der standard indenfor AV-udstyr. Ved større konferencer anbefaler vi, at vores tekniker er til stede.