gastronomi

Køkkenchef Sylvester Andersen skaber menuer baseret på sæsonens råvarer og på vores gæsters ønsker. Vi bager altid vores eget brød, bruger urter fra egen urtehave, æbler fra egne æbletræer og samarbejder desuden med Danmarks bedste råvareleverandører.

”Smagen kommer først. Vores køkken er ikke bygget på illusioner og trends, men på sporbarheden af råvarerne, sæsonernes skiften og de fem grundsmage.”

VINTERKØKKEN på Sølyst

Vinter på Sølyst smager af jomfruhummer, pighvar, lammeryg, svampe og mørk chokolade.


FORÅRSKØKKEN på Sølyst

Forår på Sølyst smager af foie gras, slethvar, røget marv, oksemørbrad, svampe, vanilje og karamel.


SOMMERKØKKEN på Sølyst

Sommer på Sølyst smager af stenbiderrogn, kalvemørbrad, hvide asparges, røde bær og fløde.


EFTERÅRSKØKKEN på Sølyst

Efterår på Sølyst smager af kammusling, foie gras, jordskok, blommer, kirsebær & vanilje.



Tilmelding til vores nyhedsbrev