VELKOMMEN til Sølyst - Den Kongelige Skydebane
Sølyst er et unikt landsted beliggende i Klampenborg, nord for København, og udmærker sig ved at være de nok smukkeste og mest historiske rammer for selskaber og møder i Danmark.

SELSKABSOPLEVELSE - med værtskab i højsædet

Sølyst har gennem generationer skabt smukke og stemningsfulde rammer for selskaber. Alt lige fra fødselsdage, bryllupper, firmafester, konfirmation og barnedåb er blevet fejret med manér.

VERDENSBALLETTEN onsdag d. 10. juli 2019
Sølyst åbner igen dørene og parken for en unik, udendørs forestilling hvor ballet, opera og klassisk musik sætter den danske natur i stævne med Øresund som bagtæppe. Køb billetter her

parken med udsigt
Sølyst er omgivet af en stor og velholdt park, og er smukt beliggende med udsigt til Øresunds blå bølger. Udsigten er storslået, og her fra terrassen nydes velkomstdrinken ofte.

DEN CHARMERENDE gårdsplads og den imponerende hvide og klassiske facade er det første, der møder vores gæster. Senere vil du opdage den smukke park med udsigt over Øresund og privat æbleplantage. Sølyst skal opdages og genopdages.

sølysts filosofi om at give vores gæster en unik og eksklusiv selskabsoplevelse med værtskab i højsædet kan kombineres med Era Ora. Oplev Era Ora Michelin middag i Sølysts smukke stuer med italienske topvine som følgeskab. Læs mere her

SØLYSTS største kvaliteter kan ikke gøres op i sale og lokaler. Her har hele holdet en udpræget fornemmelse for personlig service. Alle arrangementer skræddersys ned til mindste detalje og vores stab inkluderer de dygtigste fagfolk i Danmark.

Tilmelding til vores nyhedsbrev