sølyst open air festival

Oplev det mest sublime og stemningsfulde pop- og jazz festival, når vi åbner parken til Sølyst Open Air Festival. Eventen er en del af Copenhagen Jazz Festival og tilbyder en række af nogle af Danmarks dygtigste artister sammen med Det Ny Big Band & Danmarks Underholdningsorkester under ledelse af Andreas Vetö. Publikum kommer med på en forrygende rejse gennem en række af landets største pop- og jazzsolisters bagkatalog - kombineret med solisternes fortolkninger af andre publikumsfavoritter. Det Ny Big Band spiller med Back to Back, Anna David, Bobo Moreno, Dicte, og Pernille Rosendahl, mens Danmarks Underholdningsorkester møder Mads Langer og Sinne Eeg. To smukke dage i nogle af landets smukkeste omgivelser. 

Billetpriser
Dags billet (2 koncertrækker) kr. 595
2-Dagsbillet (6 koncerter) kr. 995
VIP middag lørdag inkl. dags-billet kr. 1.700
Frokost lørdag inkl. dags-billet kr. 1.100
Frokost søndag inkl. dags-billet kr. 1.100


Lørdag d. 7 juli

Kl. 13.00: Frokost på Sølyst (indenfor)

Kl. 15.00: Parken åbner

Kl. 16.00: Det Ny Big Band feat. Back to Back, Anna David & Bobo Moreno

Kl. 18.30: Det Ny Big Band feat. Pernille Rosendahl & Dicte

Kl. 20.00: VIP Party med deluxe tapas menu og fri bar med late-night koncert med Jan Glæsel og Rumors Corner feat. Trille Palsgaard, Anne Murillo og Bobo Moreno. Derefter afterparty med fri cocktailbar, DJ og ingen ringere end Back to Back kommer og giver et par numre!

 

Søndag d. 8. juli

Kl. 12.30: Frokost på Sølyst (indenfor)

Kl. 14.00: Parken åbner

Kl. 15.00: Sinne Eeg & Danmarks Underholdningsorkester

Kl. 17.30: Mads Langer & Danmarks Underholdningsorkester

 

I parken vil der være et bredt udvalg af food trucks med alt lige fra skaldyrs-bar med østers og søkogte jomfruhummer til gourmet hotdogs, burgere, chili con carne og meget mere.
 

N.B. Egen drikkevarer og mad må ikke medbringes i parken.

Tilmelding til vores nyhedsbrev