VELKOMMEN til Sølyst - Den Kongelige Skydebane
Sølyst er et unikt landsted beliggende i Klampenborg, nord for København, og udmærker sig ved at være de nok smukkeste og mest historiske rammer for selskaber og møder i Danmark.
 
hold Julemiddagen i historiske rammer
Sølysts smukke julepyntede saloner og det store oplyste juletræ på gårdspladsen indbyder til en julemiddag fyldt med historie, traditioner og hyggeligt samvær. Læs mere om mulighederne her


 

 
Klassisk jul 2. søndag i advent
Søndag den 8. december slår vi dørene op til en klassisk Sølyst julebuffet med efterfølgende hyggelig eftermiddag med juleklip og oplæsning af juleeventyr med Therese Glahn. Se menuen og bestil bord her

skræddersyet SELSKABer
På Sølyst gør vi en dyd ud af at skræddersy ethvert selskab ned til mindste detalje. Blot lad os vide, hvad ønskerne er, så gør vi alt for at skabe den skønneste dag for værten og gæsterne.

DEN CHARMERENDE gårdsplads og den imponerende hvide og klassiske facade er det første, der møder vores gæster. Senere vil du opdage den smukke park med udsigt over Øresund og privat æbleplantage. Sølyst skal opdages og genopdages.

Få en rundvisning
Sølyst skal opleves og genopleves. Derfor ser vi allerhelst, at du kommer forbi og får en uforpligtende rundvisning. Det er uanset, om du er på udkig efter et mødested, bryllup eller firmafest. Vi ser frem til at høre fra dig!

SØLYSTS største kvaliteter kan ikke gøres op i sale og lokaler. Her har hele holdet en udpræget fornemmelse for personlig service. Alle arrangementer skræddersys ned til mindste detalje og vores stab inkluderer de dygtigste fagfolk i Danmark.

Tilmelding til vores nyhedsbrev