koncert for H.K.H. Prins Joachim
Mandag d. 3. juni kl. 19.30
Entré kr. 295 ex gebyr - billetter bestilles her
 

H.K.H. Prins Joachim fylder 50 år. I den anledning har en række kunstnere valgt at hylde ham med en helt særlig gave, en fødselsdagskoncert som afspejler H.K.H. Prins Joachims store smag for opera og klassisk musik – men også med enkelte indslag fra den rytmiske verden. Programmet indeholder både opera, kammermusik, kor, danske sange og pop, og skuespilleren Susse Wold vil læse digte op af Prins Henrik.

Et begrænset antal billetter (500 stk. i alt) sættes til salg, således at koncerten er åben for alle. Koncertens entréindtægt går ubeskåret til en velgørende organisation, som H.K.H. Prins Joachim vælger. I forbindelse med koncerten vil H.K.H. Prins Joachim selv komme på scenen og afsløre, hvilken organisation han har valgt, entréindtægten skal gå til.

Praktisk information
Parken på Sølyst åbner for publikum kl. 18.00
Publikum skal have indtaget deres pladser senest kl. 19.00
Koncerten begynder kl. 19.30
Koncerten slutter ca. kl. 20.45 - der er ingen pause i koncerten.

Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikkevarer i parken på Sølyst, men der vil være mulighed for at købe vin, øl og vand i baren på koncertområdet.

Parkering
Der vil ikke være mulighed for at parkere på Sølyst eller på Emiliekildevej. Vi henviser til p-pladsen bag Bellevue Teatret, ved Klampenborg Station eller ved Skovshoved Havn.

Tilmelding til vores nyhedsbrev